Selçuk Geçer: Kemerlerinizi takın resmen uçacak

Selçuk Geçer: Kemerlerinizi takın resmen uçacak

Selçuk Geçer, ‘resmen uçacak’ diyerek o yatırım aracını işaret etti.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Onlardan biri ise son 2 gündür ciddi artış gösteren bitcoin ve ABD’deki hisseler oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ‘resmen uçacak’ diyerek açıkladı.

TRUMP SUİKASTI BİTCOİNİ ETKİLEDİ

Trump’ın bitcoin için olumlu açıklamaları sonrasında pek çok uzman isim ABD seçimlerini Trump’ın kazanması durumunda bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı ön görülüyordu. Trump’a yapılan suikast girişimi sonrasında bitcoin 57 bin dolardan 65 bin dolara kadar artış gösterdi. Aynı şekilde Trump altcoinide 6 dolardan 10 dolara kadar geldi.

bitcoin.jpg

HİSSELER REKOR KIRDI

ABD’de borsa hisseleri de ciddi artış gösterdiği gözlemlendi. Bu noktada hisse ve bitcoin haftanın kazandıran yatırım aracı oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni yayınında gelecekteki senaryolara ilişkin bomba açıklamada bulundu.

bitcoinn.jpg

GEÇER: UÇACAK

Geçer, “Çarşı pazar karışacak. Enflasyon rakamları ABD’de iyi geldi. Beklenti 2’den 3’e indirildi. Bana göre de 1 indirim olacak. Bu noktada satış gelmişti, şimdi ise bir alım geldi. Ancak esas etkisi Trump etkisiyle oldu. Trump kazanırsa kripto paralar uçacak. Hisse senetleri uçacak. Ancak Biden yerine başka bir aday gösterilip, o kazanırsa tam tersi bir dalga ile karşılaşırız” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.