Selçuk Geçer programda bombayı patlattı: Buna yatırım yapan mutlak kazanacak

Selçuk Geçer programda bombayı patlattı: Buna yatırım yapan mutlak kazanacak

Selçuk Geçer’in programında mutlak kazandıracak yatırım aracı açıklandı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Onlardan biri ise son dönemin yıldızı konumunda olan bitcoin oldu. Tabii bitcoinin de kendi içerisinde riski mevcut. Selçuk Geçer’in programına katılan Kripto avcısı olarak adlandırılan Berk Koçak, mutlak kazandıracak kripto para sepetini açıkladı.

SEC ONAYI İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ

Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC) tarafından ‘Spot Bitcoin ETF’ başvuruları onanmıştı. Bu gelişmenin ardından 3 aylık periyotta bitcoin 69 bin rekorunu kırarak 73 bin dolar seviyelerine kadar geldi. Yükseliş sonrasında bitcoin tarafında bir geri çekilme olurken kısa süre içinde yeniden 70 bin seviyesine geldi.

btc-altin.webp

REKOR KIRMASI BEKLENİYOR

Bitcoin tarafındaki dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin etse de ‘halving’ dönemine girilmesi nedeniyle yükselişin 1 yıl içinde olacağı yönünde uzmanlar tarafından görüşler paylaşılıyor. Halving, her 4 yılda bir gerçekleşir. Bitcoin madeninin üretim hızının azalması olarak karşımıza çıkar. Bu azalma bitcoine olan talebi artırarak rekor kırmasına sebep olur.

KOÇAK: ÇOK BÜYÜK BİR İLGİ VAR

Tabii bitcoin yatırımı yaparken neler alınması konusunda araştırmalarda yapılıyor. Bu noktada uzman isimlerin portföyü önem taşıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni kripto para programında konuk aldığı kripto avcısı Berk Koçak, çarpıcı yorumlarda bulundu.

bitcoin.jpg

Koçak, mutlak portföyde bulunması gereken coinleri tek tek açıkladı. Koçak, “Paranızın yüzde 30 ila 40’ını kripto varlıklarda ayırabilirsiniz. Ethereum alımını ilk yaparım. Avax, solana, arbitrum projesini bulundurabilirim. AI token çok büyük bir ilgi var. Hem borsada hem de kripto borsasında. Meme token da bulundurulmalı. Bunların bulunduğu 7 ila 8 coin sepet yapabilirsiniz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.