Selçuk Geçer: Sakın yapmayın paranız sıfırlanacak

Selçuk Geçer: Sakın yapmayın paranız sıfırlanacak

Selçuk Geçer ve Gökalp İçer’den yatırımcılara kritik uyarı geldi.

Geleceğin para birimi olarak görülen Bitcoin geçtiğimiz hafta başında piyasada yaşanan sert düşüş ile yüzde 20 üzerinde değer kaybı yaşamıştı. Ancak son günlerde Bitcoin 49 bin dolardan 60 bin dolara geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer’e kripto para piyasasındaki son durumu sordu.

BİTCOİN SERT DÜŞÜŞ YAŞADI

ABD tarafında resesyon endişesi ve savaş gerilimi nedeniyle borsa ve kripto para piyasasında sert satış görüldü. Öyle ki yüzde 10’a yakın merkez bankalarında düşüş yaşandığı görülürken, kripto paralarda bu oran yüzde 20’yi aşmıştı.

btcc.jpg

PİYASADA SON DURUM?

60 bin dolardan 49 bin dolara kadar sert düşüş yaşayan Bitcoin bir haftalık süreçte anlık olarak 60 bin dolar seviyesinde işlem görüyor. Ancak pazartesi günü yaşanan sert düşüşte kaldıraçlı pozisyonda olan pek çok yatırımcı elindeki varlıkları kaybetti.

İÇER: PARANIZI ALIYORLAR

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, canlı yayında ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer’e kripto para piyasasında yaşanan gelişmeleri sordu. Geçer’in “Bitcoin hiç sekmedi farkında mısın?" söylemine Gökalp İçer, yatırımcılara Bitcoin uyarısında bulundu.

İçer, “ Bitcoin tarafında işlem yapan arkadaşlarımıza hep uyarıda bulunuyorduk, kaldıraçlı işlemlerde stop koyun. Bu konuda kesinlikle dikkat edin. Sadece Pazartesi günü likitte olan pozisyonların miktarı sadece 1 milyar dolar. Bu parayı ise karşıdaki şirketler kazanıyor. Likitte ederek sizin paranızı alıyorlar. Bunu bilmeyen kişi kesinlikle bu işlemi yapmasın” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.