Selçuk Geçer ve Gökalp İçer açıkladı: Yastık altı altını olanlar dikkat!

Selçuk Geçer ve Gökalp İçer açıkladı: Yastık altı altını olanlar dikkat!

Selçuk Geçer, altın yatırımcılarına kritik uyarıda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını değerlendiriyor. Onlardan biri ise son dönemde güvenli yatırım aracı olarak belirtilen altın oldu. Ancak altın tarafındaki dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin etti. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, altın yatırımcılarına kritik uyarıda bulundu.

SON 4 GÜNDE DÜŞTÜ

İsrail ve İran gerilimi ile beraber ons altın tarafı rekor yükseliş kaydederek 2 bin 400 seviyesini asmıştı. Geriliminin yumuşamasının ardından altının düşüşü gerçekleşti. Altın tarafındaki oynaklık ise 4 günde hissedilir derecede arttı.

altin-dolar.jpg

ALTIN NE OLACAK?

21 Mayıs’ta 2 bin 420 dolar olan ons altın anlık olarak 2 bin 347 seviyesinde işlem görüyor. Bu düşüşün ise FED tarafının faizi 2024 yılında düşürmemesi olarak gösteriliyor. Altın tarafında yaşanan oynaklık ise yastık altı altını olanları heyecanlandırdı. Altının geleceği ise şimdiden merak ediliyor.

gram-altin.gif

GEÇER: DEDİĞİMİZ YERE GİTTİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer programda konuk aldığı ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ile altın tarafında yaşanan son gelişmeleri konuştu. Geçer, altın için ‘2 bin 400 dolardan aşağı gider dedik ve gitti. Şaka değil’ şeklinde yorumda bulunurken İçer’de kritik uyarıda bulundu. İçer, “Merkez Bankaları altın almıyor. Bir süre altın alım hızlarını yavaşlattılar. 2 bin 300 dolarda oyalanıyor. Biraz geri çekilse, buralarda vakit kaybetse sizi de üzmüyor ise ‘bozmayın’ demiştik” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.