Selçuk Geçer ve Gökalp İçer: Rekor kıracak hazır olun

Selçuk Geçer ve Gökalp İçer: Rekor kıracak hazır olun

Selçuk Geçer’in programına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, altın tarafında alım seviyesini açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bir ayda yüzde 3,69 yükselen altın ise dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, altın tarafında alım seviyesini açıkladı.

SAVAŞ GERİLİMİ VE TRUMP SÜİKASTININ ALTINA ETKİSİ

Savaş gerilimi ve ABD seçimlerde yaşanan olaylar altın tarafındaki yükselişi tetiklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz ayda 2 bin 300 dolar seviyelerinde olan ons altın, anlık olarak 2 bin 413 dolar seviyesine geldi. Altın tarafında yaşanan yükseliş ise dikkat çekiyor. Son 1 ayda yüzde 3,69 bandında bir artış gösterdi.

altin-dolar.jpg

ABD Başkan adayı Trump’a düzenlenen suikast sonrası altın tarafında hareketlenme yaşandı. Altın tarafının geleceği ise şimdiden pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor.

İÇER: 2 BİN 500 DOLARA KADAR ÇIKACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, ons altın için rekor seviyeyi açıklayarak alım seviyesini açıkladı. İçer, “Hiç gidilmemiş yerlere gidildiğinde başka fiyatlama havası oluşuyor. 2 bin 400’ü ziyaret etmediği yerlere gittiğini gördüğümüzde şu anda alma fikrim olmasa da oradan alma iştahım artabilir. Çünkü 2 bin 400 dolarda emin olacağım ki 2 bin 500 dolara gideceğine emin olacağım" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.