Selçuk Geçer: Yıl sonu rekor kıracak

Selçuk Geçer: Yıl sonu rekor kıracak

Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek rekoru açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçların yöneliyor. Onlardan biri ise son zamanlarda rekor yükselişi ile kripto paralar oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o kripto para birimini işaret ederek rekor kıracağını açıkladı.

ETHEREUM ETF ONAYLANDI

Ocak ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını duyumuştu. Bu açıklamanın sonrasında bitcoin cephesinde 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar gelmişti. Aynı durum ise şimdi Ethereum’da olması bekleniyor.

altin-ve-bitcoin-yila-rekorla-basladi-1704259655-2675.jpg

Geçtiğimiz günlerde SEC, ‘Ethereum ETF’sini onayladığını açıklamıştı. Bu onayın ardından Ethereum’da bir yükseliş gözlemlendi. Ancak Ethereum geleceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

HALVİNG DÖNEMİNDE

Bilindiği üzere kripto paralarda boğa sezonu olarak adlandırılan ‘Halving’ dönemine giriş başladı. Bu dönemde bitcoin ve diğer coinlerin üretim hızında düşüş gerçekleşecek. Bu da ürünün az olmasından kaynaklı 1 yıl içinde kripto paralarda rekor yükselişler bekleniyor.

btc-altin.webp

GEÇER: 7 BİN DOLARA KADAR GİDER

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ile birlikte 3 bin 810 bin dolarda işlem gören Ethereum ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Geçer Ethereum’un yıl sonu gelecek rakamı için, “Ethereum yıl sonu 7 bin dolar olacağını tahmin ediyorum” dedi. İçer ise Geçer’in söylemlerine tahminler ile cevap vererek “Ethereum analizlerinde rakam 10 bin dolar olarak görüyorlar. Bana göre de 7 bin dolara oturturdum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.