Semih Çelik’in komşusu cinayet gününü anlattı “Bembeyazdı, titriyordu”

Semih Çelik’in komşusu cinayet gününü anlattı “Bembeyazdı, titriyordu”

Katil Semih Çelik'in cinayeti işlediği gün yaşananları anlatan komşusunun çarpıcı ifadeleri büyük yankı uyandırdı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde Semih Çelik tarafından gerçekleştirilen cinayetler, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Çelik'in komşusu olan bir kadın, olay günü yaşananları anlattı. Kadın, Çelik'in evinden bağırma sesleri geldiğini belirterek, saat 2 buçuk civarında mahalledeki fırının önünde Çelik'i gördüğünü ve onun "odun gibi durduğunu", yüzünün bembeyaz olduğunu ve titrediğini ifade etti.

Olay sonrasında Çelik'in odasında yapılan incelemelerde çok sayıda garip resim, tablo ve bıçak bulunduğu bildirildi. Tele1.com.tr’ye konuşan komşunun ifadeleri dikkat çekti.

6704b1092259de01f711132b.webp

“KEYFİNE YAPTIM”

Semih Çelik'in komşusu olan kadın, Çelik ile geçmişte bazı sorunlar yaşadığını belirtti. Özellikle bir defasında Çelik'in alkol alıp şişeyi kendi balkonuna attığını anlatan kadın, bu durum üzerine tartıştıklarını söyledi.

Kadın, Çelik'in annesinin de olaya müdahale ettiğini ve "Şikayet et" dediğini ancak kendisinin şikayetçi olmadığını ifade etti. Tartışmanın ardından Çelik'in kendisini tehdit ettiğini ve "Kaç tane çocuğun var?" şeklinde söylemlerde bulunduğunu söyledi.

k3.webp

Katil Semih Çelik’e şişeyi neden attığını sorduğunu, onun ise yanıt olarak “keyif için attım” dediğini aktaran kadın, ifadelerinin devamında, “Anneyi çağırdım. Anne de 'kusura bakma yenge ben gelirim. Allah aşkına şikayet et' dedi. Ben de şikayet etmiyorum dedim. Tartışmamızın ardından çocuk buraya geldi. Ben ona 'Terbiyesiz' dedim. O da beni tehdit etti. Ben ona 'Ne yapacaksın bana?' dedim. O da bana 'Senin kaç tane çocuğun var' dedi. Ben de ona 'sana ne köpek' dedim” şeklinde konuştu.

CİNAYET GÜNÜNÜ ANLATTI

Cinayet günüyle ilgili olarak da komşu kadın, Çelik'in dairesinden bağırma sesleri duyduğunu, ‘baaaa’ diye bir sesin geldiğini ve saat 2 buçuk civarında mahalledeki fırının önünde katil Semih Çelik’i gördüğünü anlattı. Kadın, Çelik'in o sırada odun gibi durduğunu, titrediğini ve bembeyaz olduğunu belirtti. Ayrıca, öldürülen Ayşenur Halil'i daha önce de Çelik'in evine gelip giderken gördüğünü söyledi.

ikbal-uzuner-ve-aysenur-halil-i-katleden-semih-celik-in-annesi-konustu-1728326712-137-small.jpg

“BAĞIRMA ÇAĞIRMA SESLERİ GELİYORDU”

Olaydan önce de Çelik'in yaşadığı evden sürekli bağırma sesleri geldiğini söyleyen komşu, babanın küfürler ettiğini, Semih Çelik’in de babasına bağırdığını anlattı.

Komşu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Binadan bağırma sesleri gelirdi. Baba bağırırdı küfür ederdi. Çocuk da babaya bağırırdı. Anne de baba da bize zarar vermedi. Ama sürekli bağırırlardı. Haftada 2-3 kez ses duyulurdu. Bir sefer iki sefer bana bağırmıştı.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.