Sergen Yalçın çılgına döndü: Gerçekleri tek tek açıkladı

Sergen Yalçın çılgına döndü: Gerçekleri tek tek açıkladı

Efsane futbol adamı ve yorumcu Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile sevgili iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Efsane futbol adamı Sergen Yalçın, geçtiğimiz günlerde eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır ile bir eğlence mekanından çıkarken görüntülendi. Magazin Burada'nın haberine göre, Çakır'ın birlikte görünme ısrarına rağmen Yalçın, basın mensuplarına açıklama yapmadan başka bir araca binerek mekandan uzaklaştı.

Kameralara yansıyan olayın ardından, Yalçın ve Çakır arasında yeniden bir ilişki olduğu yönünde söylentiler gündeme geldi. Yalçın katıldığı son programda bu iddialar hakkında açıklamalarda bulunarak dedikodulara sert bir şekilde tepki gösterdi ve bu tür spekülasyonlara karşı rahatsızlığını dile getirdi.

Yalçın, Sezer Çakır ile arkadaş olduklarını belirterek "Sanki ben eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi bir haber yapılmış. Biliyorlar arkadaşım olduğunu. Beraber geziyoruz, her yere beraber gidiyoruz. Bilip de bir de çirkinleştirmişler ne kaçacağım lan! Bekar adamım ben kimden kaçacağım. Bir de arkadaşımın eski eşi örf ve adetlerimize çok ters haberler. Haber kötü bir haber" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.