Sette alev alev kutlama! Ekranların Bahar’ı eğlenceli anlar yaşadı

Sette alev alev kutlama! Ekranların Bahar’ı eğlenceli anlar yaşadı

Oyuncu Demet Evgar 44. yaşına girdi. Ünlü oyuncuya sette sürpriz doğum günü yapıldı.

Yılların başarılı oyuncusu, şimdilerde Bahar dizisi ile ekranlara gelen Demet Evgar, dün doğum gününü kutladı. 44 yaşına giren ünlü oyuncuya sette sürpriz bir kutlama yapılınca, Evgar’ın duygulandığı anlar ekranlara geldi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI

Oyuncu, sürpriz şekilde kutlanan doğum gününde duygusal anlar yaşadı. Sette birçok pastaya mum ve meşaleler eklenerek Evgar’ın 44. yaş günü kutlandı. O anlar, sosyal medyada da paylaşıldı. Başarılı oyuncu, etiketlendiği videoyu kendi profilinde hikayelerine ekleyerek paylaştı.

Paylaşımın üzerindeki duygusal mesaj dikkat çekti. Notta şu sözler yazıyordu:

“2017 yılından beri Sevgili Demet Evgar güzel kalplim ile yollarımız kesişti ve iyi ki de öyle olmuş. Sayesinde hem yüzlerce kan ihtiyaçlarını birlikte giderdik hem de çocuklarımızın hayallerine ortak olduk. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan cancağızım, ben de senin hep yanındayım. Sağlık ve huzur seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun. Seni o kadar çok seviyorum ki…”

demet.jpg

BAHAR DİZİSİNDE CİNNET GEÇİRMİŞTİ

Başarılı oyuncunun Bahar dizisindeki performansı da göz dolduruyor. Son dönemlerin en çok konuşulan dizisindeki bir sahne, seyirciyi kahretti. Balıklarının öldüğünü gören Bahar, cinnet getirip sinir krizine girdi ve bağırarak ağladı. O anlarda Evgar’ın başarılı oyunculuğu takdir topladı.

DEMET EVGAR KİMDİR?

Ünlü oyuncu Demet Evgar kimdir sorusu sıklıkla soruluyor. Arnavut kökenli olan oyuncu Demet Evgar, Manisa doğumludur. 17 yaşında oyunculuğa adım atan Evgar, 18 Mayıs 1980’de dünyaya geldi.

Emret Komutanım, 1 Erkek 1 Kadın, Avlu, Alev Alev gibi televizyon dizileriyle dikkati üzerine çeken Evgar, aynı zamanda Aile Arasında, Güneşi Gördüm, Yahşi Batı sinema filmlerinde de adından söz ettirdi. Başarılı oyuncu, 2022 yılında 6 yıldır beraber olduğu Levent Babataş ile dünyaevine girdi, bu evlilikten Mavi adında bir kızı oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.