Şevval Sam kadın cinayetleri sorusuna cevap vermedi: “Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim"

Şevval Sam kadın cinayetleri sorusuna cevap vermedi:  “Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim"

Şevval Sam'ın kadın cinayetleriyle ilgili sorulara tepkisi tartışma oluşturdu.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, katıldığı bir davette kadın cinayetleriyle ilgili sorulara cevap vermekten kaçınarak dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in öldürülmesi üzerine gelen sorulara verdiği tepkiler, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

19 yaşındaki Semih Çelik’in 4 Ekim'de İstanbul Eyüpsultan’da kız arkadaşı Ayşenur Halil’i boğazını keserek öldürmesinin ardından İkbal Uzuner’i de benzer bir şekilde öldürmesi, Türkiye’de geniş yankı bulmuştu. Bu olay birçok ünlü ismin sert tepkilerini ortaya koymasına neden olurken, Şevval Sam’ın sessiz kalması dikkat çekti.

sevval-sam-kadin-cinayetlerine-dair-sorulara-17905129-6397-amp.webpDün akşam Magazin Burada muhabirleriyle yaptığı konuşmada, “Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim. Ne olur, hiç girmeyin, çok saçma oluyor,” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Kullanıcılar, "Şevval Sam'ın bahsetmek istemediği kötü şeyler, iki kızın ve binlerce kadının yaşadığı vahşet," gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi. Sam'ın tepkisizliği, kadın cinayetleri konusundaki duyarsızlık olarak değerlendirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.