Şevval Sam tepki çekti: 2 saatlik konser ücreti dudak uçuklattı

Şevval Sam tepki çekti: 2 saatlik konser ücreti dudak uçuklattı

Türkiye’yi yasa boğan kadın cinayetleri konusunda sorulan soruya karşı tavırlarıyla kamuoyunun tepkisini çeken Şevval Sam, Bu kez de Konak Belediyesi tarafından kendisine ödenen konser ücreti ile gündeme geldi.


Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette gazeteciler tarafından Şevval Sam kadın cinayetlerine yönelik olarak yöneltilen soruya,” Hiç bunları konuşmayalım, burası yeri değil” diyerek verdiği cevapla gündem oldu gelen tepkiler üzerine açıklama yaparak, "Ben bugüne kadar, başta kadın, çocuk ve hayvan hakları olmak üzere, toplumsal olaylar karşısında durduğu yerden bir milim şaşmamış, rüzgâra göre omurgasını eğmemiş ve ziyadesiyle de bunun bedelini ödemiş olarak biri olarak konuşuyorum" dedi.

belge.jpg

Konak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kapsamında Şevval Sam‘ı sahneye çıkarmak istedi belediyenin iki saatlik konser için ünlü sanatçıya 5.300.000 TL ödeyeceği ileri sürüldü. Söz konusu iddiaya yönelik belge sızdırıldı. bu olayların ardından hayranları da dahil bir çok kişi ünlü sanatçıya tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.