Seyahat edecekler dikkat: 1 Temmuz'da seferler başlıyor

Seyahat edecekler dikkat: 1 Temmuz'da seferler başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek Bodrum-Turgutreis-Didim ve Fethiye-Marmaris deniz otobüsü seferleri için açılış töreni 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nda gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın seçim vaatlerinden biri olan deniz otobüsü seferleri projesi, özellikle yaz aylarında karayolu trafiğini rahatlatmak ve deniz ulaşımını daha verimli hale getirmek amacı taşıyor. 1 Temmuz'da Didim D-Marin Yolcu İskelesi'nde saat 13.45'te düzenlenecek açılış törenine Muğla ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanları da katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, "Muğlamızın 1480 km uzunluğundaki kıyı şeridi için deniz ulaşımının büyük önem taşıdığını belirtmek isterim. Bu hizmetin başlatılacağı tarihin, ülkemiz için de önemli bir tarih olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Hem karayollarındaki trafik sorununa çözüm olacak hem de Muğla'nın eşsiz kıyılarını deniz yoluyla daha erişilebilir hale getireceğiz" dedi.

Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Fethiye-Marmaris güzergâhında da deniz otobüsü seferlerine 2 Temmuz'da başlanacağı belirtildi. Bu gelişme, Muğla'da hem yerli hem de yabancı turistler için alternatif ulaşım imkanları sunacak ve bölgedeki turizm hareketliliğine katkı sağlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.