Sibel Can'ın lüks villası hayran bıraktı: O, odası 'yok artık' dedirtti

Sibel Can'ın lüks villası hayran bıraktı: O, odası 'yok artık' dedirtti

Sibel Can son günlerde lüks villasının dizaynı ve odalarıyla dillere düştü. Güzel sanatçının evindeki o detay dikkat çekti.

Birbirinden güzel şarkılarıyla sanat camiasında adından söz ettiren Sibel Can son günlerde lüks villasının dizaynı ve odalarıyla dillere düştü. Güzel sanatçının evindeki o detay dikkat çekti.

BEYKOZ'DA YAŞIYOR
Hakan Ural’la 11 yıl evli kalan ve bu evlilikten Melisa ve engincan adında iki çocuk sahibi olan Sibel Can boşanmasının ardından bir yıl sonra aşk yaşadığı Sulhi aksüt ile evlilik kararı almıştı. Güzel sanatçının bu evlilikten de emir adında bir oğlu dünyaya geldi. Hem özel hayatta hem de kariyeri ile dikkat çeken sanatçı Beykoz’da saray yavrusu bir evde yaşamanı sürdürüyor.

O ODALAR TEPKİ ÇEKTİ

Sibel Can’ın lüks villasında tam olarak dokuz oda yedi banyo bir kuaför salonu bir kayıt Stüdyosu bulunuyor. Son dönemlerde gündem olan lüks villa‘daki yaşam tarzıyla gündeme gelen Sibel Can evinin dekorasyonu haricinde evindeki kuaför salonu ve kayıt stüdyosu ve kuaför salonu da eleştirilerin odağında yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.