Sıfır araç alacaklara büyük oyun. Hayatının şokunu yaşadı

Sıfır araç alacaklara büyük oyun. Hayatının şokunu yaşadı

Elazığ’da bir vatandaş, bayiden sıfır olarak aldığı otomobilin tavanında boyanın kalktığını fark edince aracı ekspertize götürdü. Yapılan incelemeler sonucunda aracın tavanının daha önce boyandığı belirlendi.

Elazığ’daki olay, sıfır araç alacakların dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bayiden yeni aldığı otomobilin tavanında boya kalkması gören vatandaş, durumu yetkililere bildirdi. Ekspertiz yaptırdığı yerde, aracın tavanının daha önce boyandığı ortaya çıktı.

aw257929-04.jpgVatandaş, aracı iade ederek satın almaktan vazgeçti.

10 yıldır ekspertiz hizmeti veren Bayram Şahin, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, “Müşterimiz aracındaki vernik kalkmasından şüphelendiği için aracı getirdi.

ekran-goruntusu-2024-07-31-144147.png

İncelemede, aracın üzerine ince bir vernikle birlikte ek boya atıldığını tespit ettik. Bu durum genellikle araçların otoparklarda uzun süre beklemesi sırasında kuş pisliklerinden dolayı meydana gelen boyama sorunlarından kaynaklanıyor.

ekran-goruntusu-2024-07-31-144153.png

Bu tür sorunlar nedeniyle araçların üzerine ek vernik ve boya yapılmış. Mağduriyet yaşamamak için sıfır araç alırken ekspertiz yaptırmanızı öneriyoruz. Yolda meydana gelen kazalar veya tırdan düşme gibi durumlar sonucunda araçlar boyanabiliyor ve sıfır olarak satılabiliyor” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.