Silivri'de boğulma tehlikesi geçirdi

Silivri'de boğulma tehlikesi geçirdi

Silivri'de sıcak hava ve nemden bunalanlar, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Kumluk Plajı'na akın etti.

Plajın en yoğun olduğu saatlerde denizde açılan bir genç, boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden cankurtaranlar hızla müdahale etti ve genç jet ski ile denizden çıkarıldı. Şans eseri genç, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hava sıcaklığının 37 dereceyi bulduğu Silivri'de, vatandaşlar serinlemek için Kumluk Plajı'nı tercih etti. Ancak plajın kalabalığı arasında denizde açılan bir kişi, ani derinlik nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Can kurtaranlar anında olaya müdahale ederek jet ski ile genç adamı kurtardılar ve kıyıya getirdiler. Sağlık durumu iyi olan gencin, cankurtaran ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kontrol altına alındığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri, plajda herhangi bir olumsuz duruma karşı görevlerine devam ediyor. Cankurtaranlar, plaj kullanıcılarına "Lütfen güvenlik şeridinin dışına çıkmayalım. Bu alanlar tehlikeli ve yasaktır, ani derinlikler bulunabilir. Deniz keyfini güvenli bir şekilde sürdürebilmemiz için dikkatli olalım" uyarısında bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.