Simge Sağın’dan Icardi’ye jet hızında gönderme! Wanda Nara ayrılığı duyurmuştu

Simge Sağın’dan Icardi’ye jet hızında gönderme! Wanda Nara ayrılığı duyurmuştu

Wanda Nara ile Icardi yollarını ayırmaya karar verdi, Simge Sağın’a gün doğdu. Jet hızında gönderme yaptı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Icardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” şarkısıyla gündeme gelmiş, uzun süre Icardi denince akla gelen şarkısıyla gündemde olmuştu.

simge-sagin-210721-h8th.jpg

Öte yandan Icardi’ye olan hayranlığıyla bilinen ünlü şarkıcı, yıldız futbolcu Mauro Icardi ile alakalı olarak bir açıklama yapmış, “Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. 'Yakışıklım' parçası ona söylenmeli zaten, ona ne söylense az. Ona bütün şarkılar yakışır, hem başarılı hem çok karakterli biri” demişti. Ünlü şarkıcı, Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararı üstüne öyle bir paylaşım yaptı ki, tüm gözler ona çevrildi.

213312.jpg

ICARDİ İLE WANDA NARA AYRILIĞI DUYURDU

Wanda Nara, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile olan evliliğinin sona erdiğini duyurdu. America TV'de canlı yayına bağlanan Wanda, kişisel ve sağlık problemleri nedeniyle evliliği bir kez daha kurtarmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirtti. Wanda, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda, “Hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım.” ifadelerini kullandı.

640xauto.webp

SİMGE SAĞIN’A GÜN DOĞDU

Wanda Nara'nın yapmış olduğu ayrılık açıklamasının hemen arkasından gündeme bomba gibi bir paylaşım düştü. Şarkıcı Simge Sağın, yaptığı bir paylaşıma “Başlıyoruz #aşkınolayım” ifadelerini yazarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımı görenler, o ifadelerin Mauro Icardi’ye gönderme olduğunu iddia etti.

whatsapp-image-2024-07-11-at-11-rrge.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.