Simülasyon gözlüğü takanlar komik anlar yaşattı

Simülasyon gözlüğü takanlar komik anlar yaşattı

Bartın'da, jandarma trafik ekipleri tarafından düzenlenen bir eğitim etkinliğinde, çocuklara trafik kuralları pratiği yapıldı ve aynı zamanda velilere alkol simülasyon gözlükleriyle top vurma deneyimi yaşatıldı.

Bu süreçte ortaya çıkan komik sahneler, hem ailelerin hem de çocukların yüzlerini güldürdü. İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen Mobil Trafik Eğitim Tırı, Bartın Cumhuriyet Meydanı'nda çocuklarla buluştu. Öğrenciler ve çocuklar, jandarma trafik ekiplerinin rehberliğinde araç ve yaya olarak eğitim parkurunda tur attılar. Jandarma personeli, trafik kurallarını uygulamalı olarak anlatırken çocuklar hem eğlendi hem de öğrendi.

Eğitim parkurunun yanında, veliler alkol simülasyon gözlükleri takarak top vurma testine tabi tutuldular. Alkol etkisi altında olduklarını simüle eden gözlüklerle topa vurmaya çalışan veliler, oldukça komik anlar yaşadılar. Bazıları kaleyi tutturmakta bile zorlanırken, bazıları ise topa bile ulaşamadı. Bu komik sahneler, hem aileleri hem de çocukları kahkahaya boğdu. Öğretici ve eğlendirici etkinlik tüm gün devam etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.