Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı

Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ilk duruşmasının 3. celsesinde, anne Saniye Ateş rahatsızlandı.

Bugün görülen Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ilk duruşmasının 3. celsesinde, anne Saniye Ateş rahatsızlandı. Tansiyon düşüklüğü nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ilk duruşmasının 3. celsesi bugün gerçekleşiyor. Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş tansiyon düşüklüğü sebebiyle cezaevi kampüsü içerisindeki hastaneye getirildi.

ATEŞ: SİYASİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Saniye Ateş 12 Punto'dan Ersin Eroğlu'na geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Anne Ateş, "Olaydan bir hafta önce Bursa'ya geldiğinde bir aile toplantısı yaptık. Bazı insanların kalemini kırdıklarını, kendisine suikast düzenlemek için kiralık katil aradıklarını bizimle paylaşmıştı. Benim yüzümdeki tedirginliği ve üzüntüyü görünce 'Anne üzülme Allah bizimle beraber. Ben yanlış bir şey yapmadım, bana bir şey olmaz' diyerek beni sakinleştirmişti.

Bu davada karanlık hiçbir yer yoktur, her şey ortadadır. Oğlum siyasi bir cinayete kurban gitmiştir ve failleri de bellidir. Biz faillerin hikayelerini ve yalanlarını dinlemek istemiyoruz. Devletimizin irade koyup bir an önce adaletin tecelli etmesini bekliyoruz." şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.