Şişli’de bıçaklı ve silahlı kavga

Şişli’de bıçaklı ve silahlı kavga

Şişli’nin Eskişehir Mahallesi'nde dün gece meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada, bir kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kurtuluş Caddesi'nde saat 01.30 sıralarında başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Şüpheli H.İ.U., yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkararak karşı tarafa art arda ateş etti. Bu saldırı sonucunda H.M.G. ağır yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte, H.İ.U. ve S.C. gözaltına alındı. H.İ.U.’nun üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. Şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayın saldırı anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, kavganın bıçaklı saldırıyla başladığı ve şüpheli H.İ.U.’nun silahını çıkararak karşı tarafa ateş ettiği anlar yer aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis, kavganın nedenine ve detaylarına ilişkin daha fazla bilgi edinmek amacıyla çalışmaları sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.