Skoda Kamiq'de dev kampanya! Geniş ailelerin gözdesi

Skoda Kamiq'de dev kampanya! Geniş ailelerin gözdesi

Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, son model SUV sahibi olmak isteyenler için Nisan ayı kampanyasını resmen duyurdu.

Dünyaca ünlü otomotiv üreticilerinden Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanları 2024 model SUV sahibi yaparak satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarındaki kıran kırana geçen liderlik mücadelesinde birinci sıraya çıkmak için pazar araştırmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Otomotiv devi Skoda, bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde, Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olan dev kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Skoda’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde oluşturulan ve Mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan bu dev kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

Skoda bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl sebep, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırarak maddi açıdan rahatlamak, potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek 2024 model SUV araçlarının satış oranını arttırarak en çok tercih edilen araçlar listesinde lider konuma ulaşmak.

Otomotiv devi, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde en çok tercih edilen SUV’lerden biri olan ‘KAMİQ’ modeli için Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde, en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırladı.

Otomotiv sektöründe büyük ses getiren bu kampanya, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği büyük fırsatlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Skoda’nın resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya kapsamında, 2024 model bir ‘KAMİQ’ sahibi olmak isteyenler tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor.

Skoda, başlattığı bu inanılmaz kampanya kapsamında ‘KAMİQ’ modelinde 150 bin TL, 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanını içeriyor.

Skoda’nın resmi olarak hayata geçirdiği bu dev kampanyanın en ince ayrıntılarına kadar öğrenmek ve bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Skoda’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg5.jpgekran-alintisi-jpg6.jpgekran-alintisi-jpg7.jpgekran-alintisi-jpg8.jpgekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.