Flaş... Flaş... Aydemir Akbaş yoğun bakıma kaldırıldı

Flaş... Flaş... Aydemir Akbaş yoğun bakıma kaldırıldı

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Aydemir Akbaş yoğun bakıma kaldırıldı.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Aydemir Akbaş'tan üzücü bir haber geldi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Hayranlarını derinden üzen bu haber, Akbaş'ın sağlık durumu hakkındaki endişeleri artırdı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş, Ocak 2023'te sosyal medya üzerinden kansere yakalandığını duyurmuştu. Geçmişte gırtlak kanserini yenen Akbaş, sağlık durumu hakkında duyulan endişelere karşı bir video paylaşarak, "Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride bazı sorunlar var ama geçen sefer olduğu gibi bunu da yeneceğim. İnancım tam" demişti.

640x360.jpg

Ancak, üzücü bir gelişme yaşandı. Aydemir Akbaş’ın uzun yıllardır dostu olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akbaş'ın şu anda yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

ddldldddd-2mta.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.