Son dakika... Bakan Yılmaz Tunç'tan Narin Güran açıklaması

Son dakika... Bakan Yılmaz Tunç'tan Narin Güran açıklaması

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenin bulunmasının ardından Adalet Bakan Yılmaz Tunç'tan ilk açıklama geldi.

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenin bulunmasının ardından Adalet Bakan Yılmaz Tunç'tan ilk açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Narin Güran’ın cesedi, köye 1,5 kilometre mesafede bulunan bir dere yatağında bir çuvalın içinde bulundu.

Olayın ardından köyde güvenlik önlemleri artırıldı ve köye giriş ile çıkışlar jandarma ekipleri tarafından kapatıldı.

ADALET BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Narin Güran'ın ölümüne açıklama yaptı. Tunç Narin ile ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürülmekte olduğunu söyledi.

Açıklamasının devamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin'in ölümünden sorumlu olan kişilerin adalet önünde hesap vereceğini söyledi. Bakan Tunç'un olaya ilişkin paylaşımı şu şekilde:

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir."

2024-26-08-narin-aa-jpg-2-001.webp

NARİN NASIL KAYBOLDU?

Narin Güran, 21 Ağustos’ta öğleden sonra Kur’an kursuna gittikten sonra eve dönmemişti. Ailesi ve köylüler, kendi imkanlarıyla arama çalışmaları yürüttü. Ancak akşam saatlerine kadar herhangi bir sonuç alınamadı. Narin’in babası Arif Güran, saat 20.00 civarında jandarma karakoluna başvurarak kızının kaybolduğunu bildirdi ve arama çalışmaları başlatılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.