SON DAKİKA... Gülen'in cenazesi kaçırılabilir

SON DAKİKA... Gülen'in cenazesi kaçırılabilir

FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından örgüt içinde karışıklık yaşandığı ve Gülen'in cenazesinin kaçırılacağı iddia edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in ölüm iddiaları, örgüt içinde büyük bir kriz ve çekişmeye yol açtığı söyleniyor.

Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Gülen'in ölümü sonrası örgüt yönetiminde cenaze töreni ve mezar yeri konusunda ciddi anlaşmazlıklar yaşanıyor.

CENAZE KAÇIRILACAK İDDİASI

Gülen’in en yakın isimlerinden Cevdet Türkyolu’nun cenazeyi hızla gömmek istediği, diğer örgüt üyelerinin ise Avrupa’dan geleceklerin beklenmesi gerektiğini savunduğu iddia ediliyor.

Ayrıca Türkyolu'nun cenazeyi kaçırıp gizlice defnedeceğine dair şüpheler de var.

Bu gelişmeler, örgüt içinde büyük bir liderlik ve para kontrolü mücadelesini tetiklemiş durumda. Avrupa kanadını yöneten Abdullah Aymaz’ın, ABD kanadındaki Türkyolu ve Mustafa Özcan'ın etkisini kırmak için ciddi adımlar attığı öne sürülüyor.

Aymaz'ın, örgütten ayrılma tehdidi ile ABD kanadını baskı altında tutmaya çalıştığı belirtiliyor. Örgüt içindeki bu çekişmelerin, suikastlar gibi sert eylemlere kadar varabileceği, hatta FETÖ’nün bölünmesine yol açabileceği ifade ediliyor. Avrupa ve ABD kanatlarının bölünmesi durumunda örgütün farklı bölgelerdeki faaliyetlerinin bu iki kanat arasında paylaşılacağı düşünülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.