Son dakika... Narin cinayetinde 21 gözaltı

Son dakika... Narin cinayetinde 21 gözaltı

Narin soruşturmasında 21 kişinin gözaltına aldığı bilgisi geldi.

Narin cinayetinde 21 kişi gözaltına alındı. Gazeteci İsmail Saymaz, Diyarbakır'da kaybolmasından 19 gün sonra ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada 21 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

kayip-narinin-19uncu-gunde-derede-can-379567-105159.jpgDiyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, bu sabah Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulundu. Türkiye'yi yasa boğan haberle birlikte, olayla ilgili şok edici iddialar gündeme geldi.

narinnn.webpİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Narin’in cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu” ifadesini kullanarak, başsağlığı dileklerinde bulundu.

kayip-narinin-19uncu-gunde-derede-can-379574-105159.jpgDiyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ise basın toplantısında, Narin Güran’ın cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde ve üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapalı olarak bulunduğunu açıkladı. Vali Zorluoğlu, “Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içinde konup dere kenarına getirildiği ve üzerinin şüphe uyandırmayacak şekilde kapatıldığı belirlenmiştir” dedi.

Gazeteci Veysi İpek, Habertürk canlı yayınında, Narin’in cenazesinin dere yatağındaki genişletilmiş bir bölümde bulunduğunu ve yakınlarının olaya karıştığı yönünde iddialar bulunduğunu aktardı. Ayrıca, köydeki giriş çıkışların kapatıldığı ve su altı ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

kayip-narinin-19uncu-gunde-derede-can-379573-105159.jpgNarin Güran’ın ölümüyle ilgili olarak 21 kişi gözaltına alındı.

AMCA SALİM GÜRAN TUTUKLANDI

Narin’in amcası Salim Güran, 31 Ağustos’ta “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden kısıtlama” suçlamalarıyla tutuklandı.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA

Narin’in cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ayrıca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili yürütülen soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve sorumluların adalet önünde hesap vereceğini belirtti.

kayip-narinin-19uncu-gunde-derede-can-379570-105159.jpgAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden Narin’in tüm Türkiye’nin kalbinde olduğunu ve adaletin sağlanacağını ifade etti.

NARİN NASIL KAYBOLMUŞTU?

Narin Güran, 21 Ağustos günü Kur’an kursuna gittikten sonra kaybolmuştu. Ailesi ve köylüler tarafından yapılan aramalara rağmen Narin’in bulunamaması üzerine jandarma ekipleri seferber olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.