SON DAKİKA! Narin cinayetinde itirafçı katili açıkladı

SON DAKİKA! Narin cinayetinde itirafçı katili açıkladı

Narin Güran cinayetine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında konuşan itirafçı katilin kim olduğunu açıkladı

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra, Pazar sabahı Tavşantepe Mahallesi yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Jandarma, itirafta bulunan kişiyi cesedin bulunduğu noktaya keşif için götürdü.

İtirafçı ifadesinde Narin'i, amcası Salim Güran'ın öldürdüğünü düşündüğünü belirten Nevzat B., "Evimde otururken kapı çaldı, jandarma personeli geldi. Narin Güran ve Salim Güran hakkında bilgime başvurdular. Er ya da geç bu olayın ortaya çıkacağını biliyordum. Narin'in cesedi dere yatağından çıkarıldıktan sonra tedirgin olmaya başlamıştım. Jandarma da evime gelince ben de itiraf ettim. Salim Güran güçlüdür, adamları var.

"SALİM GÜRAN KENDİ ÖLDÜRMEMİŞ OLSAYDI BANA ORTADAN KALDIR DEMEZDİ"

Onunla sorun yaşarsam beni suçlu görürler. Salim Güran kendi öldürmemiş olsaydı, bu cesedi bana getirip "Ortadan kaldır" demezdi. Neden öldürmüş olabileceğini bilmiyorum. Sosyal medyada babası Arif Güran'a "Sana öyle bir acı yaşatacağım ki, asla unutamayacaksın" demiş. Köyde bu şekilde konuşuluyordu. Çarıklı'da da böyle konuşuluyordu. Yaptığım işten pişmanım" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.