Son dakika... Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı: Köye giriş ve çıkışlar kapatıldı

Son dakika... Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı: Köye giriş ve çıkışlar kapatıldı

19 gündür kayıp olarak aranan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. Narin'in yaşadığı köye giriş ve çıkışların kapatıldığı bilgisi geldi.

Türkiye'yi yasa boğan gelişme: Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin’in cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi’nde jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu duyurdu.

'ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU' İDDİASI

Gazeteci Emrullah Erdinç, Narin Güran’ın cansız bedeninin dere yatağında bir çuval içinde bulunduğunu ileri sürdü. Erdinç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Çok üzgünüm, Narin’den acı haber geldi. 19 gündür aranan Narin Güran’ın cansız bedeni, köye 3 kilometre mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulundu," şeklinde bilgi verdi.

ekran-goruntusu-2024-09-08-105352.png

YAKINLARININ İLİŞKİLİ OLDUĞU İDDİASI

Gazeteci Veysi İpek ise Habertürk canlı yayınında çarpıcı bir iddiada bulundu. İpek, Narin’in cansız bedeninin dere yatağının genişletilmiş kısmında bulunduğunu ve ilk belirlemelere göre yakınlarının Narin’i burada öldürdüğüne dair bilgilerin bulunduğunu açıkladı. İpek, bu bilginin henüz teyit edilmediğini ve jandarma ekiplerinin köyde geniş çaplı bir çalışma yürüttüğünü belirtti.

AMCA TUTUKLANDI

Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında, muhtar amcası Salim Güran 31 Ağustos’ta gözaltına alınmış ve "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanmıştı.

Narin’in cansız bedeni bulunduğunda, arama çalışmaları Eğertutmaz Deresi’nde yoğunlaşmıştı. Önceki gün yapılan yoğun arama çalışmalarına rağmen herhangi bir sonuç alınamamıştı.

NARİN NASIL KAYBOLDU?

Narin Güran, 21 Ağustos günü öğleden sonra Kur'an kursuna gitmek üzere evinden ayrılmış, ancak akşam eve dönmemişti. Ailesi ve köylüler, Narin’in kaybolduğunu fark ettikten sonra geniş çaplı bir arama başlatmıştı. Akşam saatlerinde Narin’in babası, jandarma karakoluna giderek kızı için yardım talebinde bulunmuş ve arama çalışmaları başlamıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Narin’in cansız bedeni ile ilgili bilgileri paylaşarak, “Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun,” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.