Son dakika... Narin'in cansız bedeni bulundu

Son dakika... Narin'in cansız bedeni bulundu

Narin Güran'dan kahreden haber geldi. Küçük Narin'in cansız bedeni bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 19 gündür kayıp olan Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun."

ÇUVALIN İÇİNDE BULUNDU

İddiaya göre 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 km uzaklıktaki dere yatağında bir çuvalın içinde bulundu. Öte yandan köye giriş ve çıkışlar jandarma ekipleri tarafından kapatıldı.

NE OLMUŞTU?

Narin Güran, 21 Ağustos’ta öğleden sonra Kur’an kursuna gittikten sonra eve dönmedi. Ailesi ve köylüler kendi imkanlarıyla arama yaptı, ancak akşam saatlerinde sonuç alınamadı. Narin’in babası Arif Güran, saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna başvurarak kızının kaybolduğunu bildirdi ve bu durum üzerine arama çalışmaları başlatıldı.

Türkiye'nin gündemine oturan Narin’e dair son izler, amcasına ait araçta elde edildi. Soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran’ın aracında Narin’e ait DNA örnekleri bulundu.

NARİN'İN AMCASI TUTUKLANDI

Kayıp Narin’i arama çalışmalarının 11’inci gününde küçük kızın amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı olan Salim Güran şüphe üzerine gözaltına alındı. Amca Salim Güran, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Mahkemeye tutuklamaya gerekçe olarak, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme suçlamalarını gösterdi.

Ayrıntılar Geliyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.