Son dakika... Narin'in cenazesi ağabeyine teslim edildi

Son dakika... Narin'in cenazesi ağabeyine teslim edildi

Diyarbakır'da kayıp 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni ağabeyine teslim edildi

Diyarbakır'da 19 gün boyunca kaybolan ve cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan ağabeyi Baran Güran'a teslim edildi. Cenazenin köyüne götürülmek üzere yola çıktığı bildirildi. Adli Tıp Kurumu'nda bazı akrabaların da bulunduğu tespit edildi.

aw283645-02.jpgNarin Güran’ın cansız bedeni, evinin 1 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi'nde, çuval içine konulmuş ve üzeri taş ve çalılarla örtülmüş halde bulundu. Bedeni çıkarılan Narin Güran, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirildi ve burada yaklaşık 10 saat süren bir inceleme yapıldı.

19093193-728xauto.webpDiyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Narin’in bulunduğu çuvalda terlikleri, çantası ve Elif Ba’sı yer aldı. Ceset deformasyon göstermekte. Ölüm sebebi henüz netleşmedi. Ölümün nedenini belirlemek için patolojik ve biyolojik araştırmalar yapılacak. İlgili makamlar bu konuda ilerleyen günlerde açıklama yapacaktır” dedi.

aw283645-01.jpgNarin Güran’ın ölümü, Türkiye genelinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Olayın detaylarına ilişkin gelişmelerin takip edileceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.