Son dakika... Narin'in cesedini taşıyan araç ortaya çıktı

Son dakika... Narin'in cesedini taşıyan araç ortaya çıktı

Narin'in cesedini taşıyan aracın görüntüleri ortaya çıktı.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada kritik bir ifade ortaya çıktı. İtirafçı bir şüpheli, Narin'in cinayetinde rol oynadığını belirterek, Narin’in aynı zamanda muhtar olan amcasını suçladı. İtirafçı, "Cesedi amcası getirdi, ben de dereye attım" şeklinde ifade verdi.

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, ifadesinde çarpıcı detaylar verdi. Şüpheli, Narin’in amcasının, aynı zamanda köyün muhtarı olduğunu belirterek, "Narin'in amcası bana battaniyeyi gösterip, 'Bunu yok edeceksin' dedi" şeklinde ifade verdi. Ayrıca, Narin’in amcasının kendisine bu suç için 200 bin lira teklif ettiğini de iddia etti.

narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf-002.webp

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ BU ARAÇLA TAŞINDI

Ayrıca Şüpheli, Narin’in cenazesini muhtarla birlikte çuvala koyduğunu ve daha sonra muhtarın kendisinden ayrıldığını söyledi. Cenazeyi dere kenarına sakladığını belirten şüpheli, bu sırada bölgedeki arama çalışmalarına da katıldığını ifade etti.

Soruşturma kapsamında ortaya çıkan bu itirafların ardından, Narin’in cansız bedeninin dereye taşındığı itirafçıya ait kırmızı aracın görüntüleri de gün yüzüne çıktı.

direksiyon-koltugunda-itirafci-vardi-iste-narin-17802649-4898-m.webp

Ayrıntılar Geliyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.