SON DAKİKA! Narin'in gerçek babasının kim olduğu ortaya çıktı

SON DAKİKA! Narin'in gerçek babasının kim olduğu ortaya çıktı

Amcası Salim Güran ve annesi Yüksel Güran arasında yasak aşk iddiaları gündeme gelmişti. DNA sonucuyla Narin'in babasının kim olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 21 Ağustos’ta Kur'an kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni 19 gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişi arasında Narin'in annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül'de 'kasten öldürme' suçundan tutuklanan köy muhtarı olan amcası Salim Güran’ın eşi de bulunuyor.

ekran-goruntusu-2024-09-10-093134-001.png

Türkiye'yi yasa boğan Küçük Narin'in ölümüne soruşturmayı yürüten hakimler, sorgulama sürecinde tüm ihtimalleri dikkate alarak ve sordukları soruların herhangi bir tespitten ziyade, durumu aydınlatmaya yönelik titizlikle çalışmalara devam ediyor. Hakim sorgu sırasında Narin’in amcasına "Narin senin kızın mıydı?" şeklinde bir soru yöneltmişti.

Amcası Salim Güran ve annesi Yüksel Güran arasında yasak aşk iddiaları gündeme gelmişti. Narin’in babasının aslında amcası Salim Güran olduğu iddia ediliyordu. Tüm bu iddialara DNA testi noktayı koydu. Yapılan DNA sonucuyla Narin’in öz babası ortaya çıktı. Narin’in gerçek babasının Arif Güran olduğu belirlendi.

Salim Güran’ın tutanağa yansıyan ifadesinin bir kısmı şu şekilde:

Soruldu: Narin Güran'ın babası olma olasılığınız var mı?

Cevaben: Yoktur. Yok öyle bir şey.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.