Son dakika! Narin'in köyünde jandarma itirafçıyla beraber keşif yapıyor

Son dakika! Narin'in köyünde jandarma itirafçıyla beraber keşif yapıyor

Narin'in köyünde jandarma itirafçıyla beraber keşif yapıyor.

Narin'in Güran cinayetinde yeni gelişme olarak jandarma itirafçı ile beraber köyde keşfe çıktı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede bir çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturmasında, aile üyeleri dahil toplam 24 kişi gözaltına alındı. Küçük kızın amcası geçtiğimiz günlerde tutuklanırken, şüphelilerden biri korkunç itiraflarda bulundu. Jandarma, itirafçıyla birlikte köyde keşif yaptı.

0x0-son-dakika-narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf-amcasi-cesedi-cuval-icinde-bana-verdi-dereye-goturdum-200-bin-tl-1725877934960.webpDiyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın cesedinin Eğertutmaz Deresi kenarında, çuval içinde ve üzeri taşlarla gizlenmiş halde bulunduğunu açıkladı. Zorluoğlu, “İlk bulgulara göre, Narin Güran öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konulmuş ve derenin kenarına getirilmiştir. Çuvalın üzeri ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görünüm verilmiştir” dedi.

0x0-son-dakika-narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf-amcasi-cesedi-cuval-icinde-bana-verdi-dereye-goturdum-200-bin-tl-1725877937135.webpSoruşturma kapsamında, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin Güran’ın amcası S.G., 2 Eylül’de tutuklandı. Ayrıca, Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcasının eşi dahil olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı.

0x0-son-dakika-narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf-amcasi-cesedi-cuval-icinde-bana-verdi-dereye-goturdum-1725868989140.webp

Gözaltındaki sıvacı N.B., ifadesinde, amcasının kendisine yardım teklif ettiğini ve 200 bin TL karşılığında çuvalı dereye bıraktığını söyledi. N.B., “Amca bana 'Bir şey atacağız' dedi ve battaniyeye sarılı bir insan gördüm. 200 bin TL teklif edince kabul ettim. Çuvalı dereye bıraktım ve üzerine taş koydum” dedi. Ayrıca, N.B., Narin’i gömdükten sonra arama çalışmalarına katıldığını da belirtti.

0x0-son-dakika-narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf-amcasi-cesedi-cuval-icinde-bana-verdi-dereye-goturdum-1725872452737.webpOlayla ilgili olarak tutuklu amca yeniden sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü. Narin’in cesedi üzerinde yapılan otopside, bacağında kırık ve boynunda lezyon tespit edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.