Son dakika... Sıla bebek hayatını kaybetti

Son dakika... Sıla bebek hayatını kaybetti

Son dakika... 2 yaşındaki Sıla bebek hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'nin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki S.Y.'nin ailesi tarafından hastaneye getirilmesiyle ortaya çıkan korkunç olayda küçük bebeğin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Beyin kanaması geçiren ve vücudunda çok sayıda morluk bulunan bebeğe yönelik cinsel istismarda bulunulduğu tespit edilmişti.

Sıla bebeğin, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 30 gündür tedavisi devam ediyordu. 2 yaşında cinsel istismara uğrayan Sıla bebek bugün öğle saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

66e3d85114006533-w1200xh711-001.webp

ANNE DAHİL 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayda en şüpheli isimlerden biri olan annenin de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Anne B.Y.'nin, bebeği "uyanmadığını" belirterek 3 gün sonra hastaneye getirmesi dikkat çekti. Bebeğin vücudundaki darp izleri ve genital bölgesindeki morluklar, doktorları şüphelendirerek polisi harekete geçirdi.

Yapılan araştırmalarda, annenin bir pavyonda çalıştığı ve bebeğin babasının kim olduğunun bilinmediği öğrenildi. Tutuklanan diğer kişilerin ise sokakta yaşayan veya günlük işlerde çalışan 13 ve 14 yaşındaki çocuklar olduğu belirtildi. Bu çocukların ailelerinin olmadığı ve bazen de pavyonlarda çalıştıkları ifade edildi.

66e298c1317f470cbd67b95a-001.webp

Polis, bebeğe neden bu kadar acımasızca davrandıklarını anlamak için soruşturmayı derinleştiriyor. Olay yerinde yapılan incelemelerde, bebeğin iki defa yere düşürüldüğü yönünde ifadeler alındı. Ancak uzmanlar, bebeğin vücudundaki yaraların düşme sonucu oluştuğuna inanmıyor.

k3ibd2c6q0gwrqcbzlj2sa.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.