Son dakika... Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 2 ölü 23 yaralı

Son dakika... Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 2 ölü 23 yaralı

Zonguldak'ta yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Metro Turizm'e ait bir yolcu otobüsü ile tomruk yüklü bir kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi ise yaralandı.

Gökçebey-Yenice yolu Karahatipler mevkisinde meydana geldi. Bartın-Erzurum seferini yapan Metro Turizm otobüsü ile tomruk yüklü kamyonun çarpışması sonrasında otobüs ve kamyon sürücüleri olay yerinde hayatını kaybetti.

zonguldak-ta-metro-ta-ait-otobus-ve-kamyon-carpisti-2-kisi-oldu-23-kisi-yaralandi-1.jpgİhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otobüs içinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Yaralılar, Gökçebey Devlet Hastanesine kaldırıldı; üç yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi.

zonguldak-ta-metro-ta-ait-otobus-ve-kamyon-carpisti-2-kisi-oldu-23-kisi-yaralandi-1-001.jpgKaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu, otobüste 21 yolcu ve 3 mürettebat bulunduğunu, hayatını kaybeden şoförler için başsağlığı diledi ve yaralıların durumunu takip ettiklerini belirtti.

zonguldak-ta-metro-ta-ait-otobus-ve-kamyon-carpisti-2-kisi-oldu-23-kisi-yaralandi-1-001.jpgKazanın sebebine ilişkin Vali Hacıbektaşoğlu, "Bir şerit ihlali olduğu görülüyor, ancak bunun tam nedenini araştırma sonucunda net olarak bileceğiz. Hava koşulları ve şerit ihlali gibi faktörler inceleniyor" şeklinde açıklamada bulundu.

Otobüsün önünde bulunan ve kazadan sağ kurtulan bir kedi de itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak jandarma görevlilerine teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.