Sosyetenin ünlü SPA merkezi iflas etti! Şubeleri teker teker kapanıyor

Sosyetenin ünlü SPA merkezi iflas etti! Şubeleri teker teker kapanıyor

İstanbul'un çeşitli noktalarında şubeleri bulunan lüks kesimin sıklıkla tercih ettiği sosyetenin uğrak mekanı iflas bayrağını çekti.

Beşiktaş, Nişantaşı ve Üsküdar gibi İstanbul'un önemli noktalarında faaliyet gösteren ünlü SPA merkezi Greenspa Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Şirketi iflas etti. Şirketin tasfiye süreci başlatıldı. İş kadını Dilek Eren’e ait şirket 6 yıl önce kurulmuştu.

GreenSpa Wellness'ta Sevgililer Günü - Instyle Türkiye

ÇOK SAYIDA ŞUBESİ VARDI

Greenspa Sağlıklı Yaşam Aralık 2018’de Dilek Eren tarafından kurulan şirketin Üsküdar, Altunizade, Bşiktaş ve Nişantaşı başta olmak üzere 10'a yakın gözde otelde şubesi bulunuyordu.

whatsapp-image-2024-07-17-at-19-39-32.jpeg

Markası ile ilgili bir açıklama yapan Dilek Eren şunları kaydetmişti:

GreenSpa olarak yaklaşık 18.000 üye kapasitesi ile çok geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Konusunda tecrübeli tıp doktorları, Avrupa’nın en büyük laboratuvarları ve medikal direktörleri, estetik ve güzellik doktorları, özel klinik merkezleri ile iş birliği yapıyoruz. Bu uygulamalarla keyif ve rahatlama adına gittiğiniz merkezlerimizde aslında buhar odasını, Türk hamamını, masaj şekillerini, doktorların önerdiği haliyle özel paketlerde uygulayarak detox tedavi yöntemlerini kullanmış oluyorsunuz” demişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.