Spotify’dan geri adım! Baskılara dayanamadı

Spotify’dan geri adım! Baskılara dayanamadı

Müzik platformu Spotify, ücretsiz planını kullanan kullanıcıların itirazları sonucu bir kısıtlamayı genişleteceğini duyurdu.

Spotify, ücretsiz kullanıcılar için popüler bir özellik olan şarkı sözlerini görüntüleme hakkında yaptığı kısıtlamayı kaldırdı. Daha önce bu kullanıcıların ayda yalnızca üç şarkı sözü görüntüleyebileceği açıklanmıştı.

Bu kısıtlama, kullanıcıların Premium hesaplara geçiş yapmalarını teşvik etmek amacıyla uygulanmıştı. Ancak, kullanıcılardan gelen yoğun eleştiriler ve şikayetler sonucunda, Spotify bu kararından geri adım attı.

i.webp

Şirket, kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak, tüm kullanıcıların daha fazla şarkı sözüne erişim sağlayabilecekleri eski sisteme geri döndüğünü duyurdu.

LİMİT ARTIRILDI

Spotify ücretsiz planını kullanan kullanıcılarının şarkı sözlerine erişimleri ile ilgili limit artırımına gitme kararı aldığını açıkladı. Bu adım sayesinde bölgesel değil tüm kullanıcılar limit artırımı ile olumlu gelişmeden yararlanacak.

ucretsiz-spotify-premium.jpg

Şirket tarafından kesin bir sayı verilmemekle beraber şu açıklama yapıldı:

“Spotify olarak, sürekli olarak özelliklerimizi test ediyor ve geliştiriyoruz. Özelliklerin kullanılabilirliği farklı abonelik türleri ve pazarlara göre değişiklik gösterebilir. Önümüzdeki haftalarda, Spotify ücretsiz kullanıcıları için şarkı sözlerinin erişimini genişleteceğiz, böylece daha fazla kişi şarkı sözlerinin keyfini çıkarabilecek”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.