Su 1 TL, ekmek 5 oldu. Karar Meclis'ten geçti

Su 1 TL, ekmek 5 oldu. Karar Meclis'ten geçti

O belediyeden "Halk Ekmek" projesi geliyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Halk Ekmek" projesinin önümüzdeki haftadan itibaren hayata geçeceğini duyurdu.

Proje, ilk olarak Yunusemre ilçesinde pilot bölge olarak uygulanacak ve zamanla 17 ilçeye yayılması hedefleniyor. Zeyrek, suyun 1 lira, ekmeğin ise 5 lira olacağını belirtti.

HALK MANDIRASI DA GELİYOR

Başkan Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile projeye ilişkin bir protokol imzaladı. Zeyrek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Söz verdiğimiz gibi su 1 lira, ekmek 5 lira olacak. Bu hizmeti vatandaşlarımıza sağlıkla sunacağız. İlk olarak Yunusemre'de başlayacağız ve ardından 17 ilçemizde halk ekmeği sağlıklı ve uygun fiyatlarla sunacağız" dedi.

Ayrıca, sosyal belediyeciliğin bir parçası olarak, Kent Lokantası ve Halk Mandıra projelerini de hızla hayata geçireceklerini açıkladı. Halk Mandıra, Yunusemre Belediyesi'nin tesislerinde, Büyükşehir Belediyesi'nin üretimiyle vatandaşlara ekonomik ve lezzetli süt ürünleri sunacak.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NDEN DESTEK

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise protokol imzalama töreninde, "Bugün güzel bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız sözünü tuttu ve Halk Ekmek projesini Yunusemre’de başlattı.

Biz de Yunusemre Belediyesi olarak bu hizmetten çekilerek büfelerimizi Büyükşehir Belediyesine devrediyoruz. Başkanımıza halkçı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.