Sur canisi Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babası konuştu: "O güne kadar hiç duymamıştım"

Sur canisi Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babası konuştu: "O güne kadar hiç duymamıştım"

Fatih’teki cinayet davasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İstanbul’un Fatih ilçesinde 4 Ekim’de yaşanan trajik olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katlettikten sonra Edirnekapı’daki surlardan atlayarak intihar etti. Soruşturma tüm yönleriyle sürerken, katledilen Ayşenur Halil’in babası acı dolu ifadelerle olayın detaylarını paylaştı.

Baba, kızıyla ilgili gelişmeleri emniyete çağrıldığında öğrendiğini belirterek, “Semih Çelik ismini o güne kadar hiç duymamıştım. Kızım evden 'Okula gidiyorum' diyerek çıkmıştı. Olayın gerçek boyutunu, polisin 'Emniyete gelmeniz gerekiyor' demesiyle anladık,” dedi.

Soruşturmanın devam ettiğini vurgulayan yetkililer, Semih Çelik’in bilgisayarında İkbal Uzuner’i öldürmeye ve intihara dair bir video bulunduğunu, ancak diğer tüm verilerin silindiğini açıkladı. Uzuner’in telefonundaki şifre kırılma işlemi sürerken, Ayşenur Halil’in telefonuyla ilgili de çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan, ölen kızların ayin ve ritüellere katıldığına dair iddialara ilişkin henüz herhangi bir kanıt elde edilemedi. Olayla ilgili delil incelemeleri titizlikle sürdürülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.