Sürücü alkollü yakalandı: Muhabirlere gülerek "insanlık hali" dedi

Sürücü alkollü yakalandı: Muhabirlere gülerek "insanlık hali" dedi

Aksaray'da uygulama noktasına giren sürücü, alkollü olduğu ve ehliyetine daha önce 2 kez el konulduğu halde kaçmaya çalıştı. Yakalanan sürücüye 12 bin 997 TL ceza kesildi ve 2030'a kadar ehliyetine el konuldu.

Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, asayiş ve trafik şubesi ekipleri, uygulama yaparken şüpheli bir araç dur ihtarına uymadı ve orta refüjden dönerek kaçmaya çalıştı. Diğer ekiplerin anında müdahalesiyle sürücü kaçmadan yakalandı.

Araçtan inen sürücü A.K. (40), alkollü olduğunu ve yakınını polislerle görüştürmek istediğini söyledi. Polislerin bu isteğini kabul etmeyen sürücü, uygulama amirlerine de giderek telefonla yakını ile görüştürmeye çalıştı. Yoğun ısrarlarına rağmen polisler geri adım atmadı ve sürücüden alkol testi yapıldı. Yapılan alkolmetre testinde sürücünün 1.12 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, ehliyetine daha önce 2 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı için el konulduğu öğrenildi.

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına "Çok da bir şey yok lütfen çekmeyin" diyen alkollü sürücü, "Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?" sorusuna da 3. kez alkollü yakalanmasına rağmen gülerek "İnsanlık hali" diyerek ilginç bir cevap verdi.

Sürücüye alkollü araç kullanmaktan 12 bin 997 TL para cezası kesilirken 2030 yılına kadar ehliyetine el konuldu. Alkollü sürücü işlemlerin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken araç olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.