Taksi durağında birbirlerine girdiler

Taksi durağında birbirlerine girdiler

Bodrum ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir müşteri olarak geldiği taksi durağında, iki taksici tarafından darp edilen M.K.K. (61) başından ve kolundan yaralandı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, yaşananlar sonrasında darp raporu alan M.K.K.'nın şikayeti üzerine polis taksici İ.D. ile D.K.'yı gözaltına aldı.

Olay, Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki bir taksi durağında 8 Haziran'da saat 02.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre, M.K.K. durakta sıranın kimde olduğunu sorduğunda, taksi şoförleri arasında anlaşmazlık başladı. M.K.K., duraktakilerin farklı taksileri göstermesine tepki gösterince, aralarında sözlü bir tartışma başladı. Bu tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü ve M.K.K. taksici İ.D. ile D.K. tarafından darp edildi. Yaralanan M.K.K., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kolundaki kırık için alçıya alınırken, başındaki yaraya dikiş atıldı. Olayın ardından M.K.K., şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

Polis, M.K.K.'nın şikayeti üzerine harekete geçerek İ.D. ile D.K.'yı gözaltına aldı. Her iki taksici de verdikleri ifadede, M.K.K.'nin kendilerine küfrettiğini ve alkollü olduğunu belirterek, tartışmanın bu sebeplerle başladığını iddia etti. Gözaltına alınan taksicilerin polisteki işlemleri devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.