Tartışma kavgaya dönüştü: 3 kişi hastanelik oldu

Tartışma kavgaya dönüştü: 3 kişi hastanelik oldu

Bolu'nun Mengen ilçesinde Dörtyol Işıklar kavşağında meydana gelen olayda, Şahin'in eşi Aygül Şahin'in aracının kaza yapması sonrasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Olayın detayları güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıdı. Aygül Şahin'in aracının başka bir araçla kaza yapmasının ardından, araçtan inen üç kişi Aygül Şahin'e hakaretlerde bulundu. Panikleyen Aygül Şahin, eşi Halit Şahin'i olay yerine çağırdı.

Milli sporcu Halit Şahin, olaya müdahale ederek tartışmayı önlemeye çalıştı. Ancak kısa sürede tartışma yerini fiziksel bir kavgaya bıraktı. Kavga sırasında yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı ve tarafların birbirlerinden şikayetçi oldukları belirtildi.

Halit Şahin, yaşananları şu sözlerle anlattı: "Eşim köye geliyordu. Yan yana iki araç kırmızı ışıkta durmuşlar. Beraber yola çıkmışlar. Eşim yolun karşısına geçeceği sırada diğer sürücü aniden aracını eşimin önüne getirdi. Eşim diğer araca vurdu ve 'Polis çağıralım' diyerek araçtan indi. Diğer araçtan inen üç kişi eşime yüksek sesle bağırarak hakaretlerde bulundular. Ben de eşimin çağrısı üzerine olay yerine gittim. Tartışma sırasında bana da üst perdeden konuştular, küfrettiler. Sonrasında kavga çıktı. Ufak bir sürtüşme yaşandı. 3 kişi hastanelik oldu."

Öte yandan, Halit Şahin'in Türkiye Milli Takımı sporcusu olarak Timbersport Kütük Kesme dalında başarılı bir kariyere sahip olduğu belirtildi. Tartışmanın ve kavganın detayları polis tarafından soruşturulurken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.