Tartıştığı iş arkadaşını öldürdü

Tartıştığı iş arkadaşını öldürdü

Gaziantep'te, Mehmet Baki Özyetim (52), alacak meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşı T.G. tarafından içinde bulunduğu servis minibüsünde tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, öğle saatlerinde Akkent Mahallesi'nde gerçekleşti. Mehmet Baki Özyetim, kullandığı 27 S 0508 plakalı içinde kimsenin bulunmadığı öğrenci servis minibüsüyle bir siteye girdiği sırada arkadaşı T.G. ile karşılaştı. İddialara göre, alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki arkadaş arasında tartışma başladı.

Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında T.G., yanında bulunan tabanca ile minibüste bulunan Mehmet Baki Özyetim'e ateş etti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, silah sesini duyanlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine gelen ekiplerin kontrolünde, Özyetim'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Özyetim'in cenazesi olay yeri incelemesinin ardından otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan T.G. ise kısa bir süre sonra bölgedeki polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayın yaşandığı sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ikilinin tartıştığı ve T.G.'nin Özyetim'e ateş ettiği açıkça görüldü.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.