Tatilciler dönüş yoluna geçti

Tatilciler dönüş yoluna geçti

Kurban Bayramı'nın son günü tatilciler akın akın yollara düştü. Trafik adeta kitlendi.

Muğla'ya kendi araçlarıyla gelen tatilcilerin 9 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşü, bayramın son gününde başladı. Fethiye, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça ve Marmaris gibi tatil bölgelerinde konaklayan ve sabahın erken saatlerinde otellerinden ayrılan tatilciler, Menteşe ilçesi girişinde uzun bir araç kuyruğu oluşturdu.

Türkiye genelinde yaklaşık 4 milyon yerli turist, 15 Haziran'da başlayan 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince Muğla'nın ünlü turistik bölgelerinde Bodrum Fethiye ve Marmaris'e geldi. Özel sektör çalışanları ise resmi tatilin son gününde dönüş yoluna geçtiler.

Bodrum dışında Marmaris, Fethiye gibi bölgelerde tatil yapan özel sektör çalışanları, sabah saatlerinde otellerinden ayrılarak Menteşe eski bölge trafik kavşağında trafik yoğunluğuna sebep oldular. Ankara ve çevresine gidecek sürücüler Menteşe akıllı kavşaktan Denizli istikametine doğru ilerlerken, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyük şehirlerden gelen tatilciler ise Aydın istikametine yöneldi.

Kamu çalışanlarının resmi tatilleri Pazar günü sona ereceği için Cumartesi ve Pazar günleri Muğla'nın karayollarında yoğunluk bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.