Tatilcilerin gözü parladı! 10 yıl boyunca bedava

Tatilcilerin gözü parladı! 10 yıl boyunca bedava

Türkiye'nin gözde tatil beldesinde sahillerde bulunan şezlong ve şemsiyeler bundan sonda bedava kullanılabilecek.

Tatil yerlerinde en ucuz şemsiye şezlong kirası 100 TL'den başlayıp tesisine göre 2 bin liraya kadar çıkıyor. Loca şeklinde iki şezlong ve bir şemsiye kirası ise kimi beldelerde 5 bin liraya kadar çıkıyor.

Tatilcilerin her gün ödemek zorunda kaldıkları bu ücretler Kuşadası'nda bundan sonra bedava oldu.

Kuşadası'nınki halk plajlarında belediye kararı ile şemsiye ve şezlonglar vatandaşlara ücretsiz kullandırılacak.

sezlong2-001.jpg

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Kaymakamlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü ile yapılan protokolle bakım ve işletme yetkisi 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredilen halk plajları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Kuşadası'ndaki plajların yetkisi yapılan protokol ile 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi. Bu yetkiyi kullanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, halk plajlarda şemsiye ve şezlongların artık bedava olduğunu duyurdu.

sezyong2.jpg

Başkan Gürel, beldenin en büyük doğal zenginliği olan plajları titizlikle sahip çıkacaklarını söyledi. Bundan sonra halk plajlarında tüm şemsiye ve şezlonglar ücretsiz olacağını söyleyen Gürel, "Hemşehrilerimize ve misafirlerimize ise sadece tadını çıkarmak kalacak" diye konuştu.

Gürel, yerli, yabancı turistlerin plajlardan en verimli ve keyifli şekilde yararlanmaları için gerekli bakım ve temizlik çalışmalarının kesintisiz şekilde yapılacağını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.