TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan TUSAŞ saldırısı açıklaması! “Çok daha ağır tablo böyle önlendi”

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan TUSAŞ saldırısı açıklaması! “Çok daha ağır tablo böyle önlendi”

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ binasına düzenlenen terör saldırısıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Yaralıları hastanede ziyaret etmesi sonrasında konuşan Kurtulmuş, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ binasına düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, Özel Harekât timinin müdahalesiyle teröristlerin üzerlerindeki bombayı patlattıklarını belirtti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilkent Şehir Hastanesi'nde yaralıları ziyaret etti. Ziyaret sonrası Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, teröristlerin yüksek miktarda patlayıcıyla tesisin içine girdiklerini ve Özel Harekât timinin hızlı ve etkili müdahalesiyle teröristlerin kendilerini havaya uçurduğunu ifade etti.

saldiri-001.webp

TEBRİK ETTİ

Kurtulmuş, Özel Harekât timinin gösterdiği cesaret ve kararlılığın, çok daha ağır sonuçların önlenmesine vesile olduğunu vurguladı.

Teröristlerin üzerlerindeki bombayı patlattıklarını detaylarıyla paylaşan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

“Özel Harekât görevlisi arkadaşlarımız ve güvenlik görevlisi olan arkadaşlarımızın gösterdiği üstün kararlılık ve cesaret dolayısıyla hepsini tebrik ediyoruz. Allah razı olsun. Eğer anında ve çok etkin müdahaleleri olmasaydı belki bugün çok daha ağır bir tablo olabilirdi. Bu çatışmaya kısa süre içerisinde girerek, teröristlerin ölmelerine, kendilerini patlamalarına vesile olan bir mücadele içerisinde oldular.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.