Tekirdağ'da korkunç intihar! Hem sevgilisini hem kendini öldürdü

Tekirdağ'da korkunç intihar! Hem sevgilisini hem kendini öldürdü

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Fahrettin Toraklı (22) adlı genç, kız arkadaşı Sedef Çınar'ı (24) tabanca ile öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay, dün akşam saatlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Lisesi’nin arkasındaki gölet kıyısında bulunan bir hafif ticari araçta gerçekleşti. Araç içinde hareketsiz şekilde bulunan iki kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede araçta bulunan kişilerin Fahrettin Toraklı ve Sedef Çınar olduğu, her ikisinin de tabanca ile vurularak hayatını kaybettikleri belirlendi.

Olay yeri savcısı ve jandarma ekipleri, detaylı bir inceleme gerçekleştirerek Fahrettin Toraklı'nın önce Sedef Çınar'ı tabanca ile öldürdüğünü, ardından aynı silahla intihar ettiğini tespit etti. Toraklı ve Çınar'ın cenazeleri, otopsi işlemleri için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay yerinde bulunan tabanca ve diğer deliller toplandı, konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.