Tekirdağ'da suç makineleri jandarma tarafından yakalandı

Tekirdağ'da suç makineleri jandarma tarafından yakalandı

Tekirdağ’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çalışmalarda çok sayıda silah, uyuşturucu ve kaçak içki ele geçirildi.

Tekirdağ’da jandarma ekipleri, Hayrabolu ilçesine bağlı olan Buzağacı Mahallesinde C.Ç. ve S.G. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, 22 adet sentetik hap ele geçirildi. İ.T.Ç. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise, 1 adet otomatik av tüfeği, 2 adet şarjör ele geçirildi.

aw208360-01.jpg

Malkara ilçesine bağlı olan Balabancık Mahallesinde ikamet eden D.T. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise, 4 gram metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan pürmüz, 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Hayrabolu ileçesine bağlı olan Aydınevler Mahallesi’nde de İ.B. isimli şahsın evinde ve aracında yapılan aramada, 51 adet sentetik hap, 35 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

aw208360-02.jpg

Süleymanpaşa ilçesine bağlı olan Karadeniz Mahallesi'nde F.T isimli şahsın işletmesinde yapılan aramada, 10 litre el yapımı bandrolsüz alkol ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar neticesinde, toplamda 6 gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.