Tekirdağ'da uyuşturucu ve silah operasyonu: 11 gözaltı

Tekirdağ'da uyuşturucu ve silah operasyonu: 11 gözaltı

Jandarma ekipleri tarafından Tekirdağ genelinde gerçekleştirilen operasyonda silah ve uyuşturucuyla ilgili 11 şüpheli yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyorlar. Çerkezköy Namık Kemal Mahallesindeki bir bağ evinde yapılan aramada, 200 gram bonzai ve 200 ml sıvı amfetamin ile suç geliri olarak değerlendirilen 1800 TL nakit para ele geçirildi. K.T., B.C.S ve B.Ö. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Ergene ilçesi Ulaş Mahallesinde S.N. adlı bir kişinin üst aramasında 3 gram esrar bulunurken, R. R.B. adlı şahsın aramasında ise 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 20 adet kurusıkı fişek bulundu. Çorlu Sarılar mahallesinde yapılan aramalarda, E.D. ve Ö.K. adlı kişilerin bulunduğu araçta 1 gram bonzai ve 2 gram kraks ele geçirildi. A.T. ve H.A. adlı şahısların aracında ise 4 gram esrar ve bir kutu sarma kağıdı bulundu. Çorlu Türkgücü Mahallesinde M.S.K. adlı kişinin aracında 2 gram esrar ile bir esrar öğütme aparatı bulundu. Ergene Velimeşe Mahallesinde B.G. adlı kişinin üst aramasında ise 12 fişekle satışa hazır halde yaklaşık 13 gram esrar, 8 fişekle yaklaşık 10 gram metamfetamin, 1 adet sarsılmaz tabanca ve 3 adet payp ele geçirildi. Toplamda 11 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.