Temsilcilerimizin hakemleri açıklandı

Temsilcilerimizin hakemleri açıklandı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir ‘in maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Fenerbahçe - Manchester United maçında Clement Turpin düdük çalacak

Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında evinde Manchester United ile oynayacağı karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında 24 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz takımı Manchester United ile mücadele edecek. Saat 22.00'da başlayacak karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin düdük çalacak. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Jeremy Stinat olacak. Fenerbahçe - Manchester United maçında VAR koltuğunda Jerome Brisard, AVAR'da da Jeremie Pignard oturacak.

Olympique Lyon - Beşiktaş maçını Harm Osmers yönetecek

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında deplasmanda Olympique Lyon ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Harm Osmers yönetecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında 24 Ekim Perşembe günü deplasmanda Fransız temsilcisi Lyon ile mücadele edecek. Saat 22.00'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Harm Osmers düdük çalacak. Osmers’in yardımcılıklarını Dominik Schaal ve Stefan Lupp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Florian Exner olacak. Olympique Lyon - Beşiktaş maçında VAR koltuğunda Alman Christian Dingert, AVAR'da da İngiliz Peter Bankes oturacak.

Başakşehir'e Ukraynalı hakem

UEFA Konferans Ligi ikinci haftasında İstanbul Başakşehir'in, Sloven ekibi NK Celje ile deplasmandaki müsabakasını Ukraynalı hakem Oleksiy Derevinskyi yönetecek.

İstanbul Başakşehir'in, UEFA Konferans Ligi ikinci haftasında Slovenya temsilcisi NK Celje ile oynayacağı müsabakanın hakemi belli oldu. Slovenya'nın Celje kentinde bulunan Z'dezele Stadyumu'nda 24 Eylül Perşembe günü TSİ 19.45'te başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Oleksiy Derevinskyi yönetecek. Derevinskyi'nin yardımcılıklarını Viktor Matyash ve Viktor Nyzhnyk yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Denys Shurman olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Mykola Balakin, AVAR'da da Viktor Kopiievskyi oturacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.