TFF'de istifa depremi: 4'ü birden görevini bıraktı

TFF'de istifa depremi: 4'ü birden görevini bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarının ardından TFF’de görevlendirilen 4 Yargıtay üyesi istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün yaptığı açıklamada Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'in TFF'de görevlendirilen Yargıtay üyelerine karşı çıktığını belirtti.

beIN Sports'a verdiği röportajda Hacıosmanoğlu, "Etik Kurulu Başkanımız var, tanımıyorum, sadece iki kez telefonda konuştum. Kendisi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili. Bu, teamüller gereği olan bir durum. Ancak Yargıtay Başkanımız 'Katılamazsın' diyor. Kendisiyle iletişime geçmeye çalıştım, ama geri dönüş yapmadı. Türk futbolunu adil ve dürüst bir şekilde yönetmek istiyoruz. Bu kurumların teamüllerine göre TFF kurullarında görev alanlar var. Ben sizin gibi 50-60 turda seçilmedim. Seçim sabah 10'da başladı ve akşam 7'de sona erdi. Başsavcı vekilimize niye müsaade etmiyorsunuz, cevabını merak ediyorum. Onun bunun adamı diye değil, Türk futbolunu liyakatli ve adil yönetmek için bu yola çıktık. Karşı çıkanları kamuoyunun önüne koyarız. Adalete karşı çıkanlar bizden değil." dedi.

Bu açıklamaların ardından TFF Etik Kurulu Başkanlığına getirilen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu ile birlikte üç Yargıtay üyesi daha görevlerinden istifa etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.