TFF’den eski Bakan yardımcısı Mehmet Emin Birpınar’a büyük kıyak

TFF’den eski Bakan yardımcısı Mehmet Emin Birpınar’a büyük kıyak

İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelir gelmez dikkat çeken atamalara imza attı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelir gelmez dikkat çeken atamalara imza attı. Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Birpınar, TFF Dış İlişkiler Kurulu Başkanlığına getirildi. Birpınar, aynı zamanda bakan müşaviri ve Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı olarak üç farklı görev üstlenmiş oldu.

Gerçek Gündem’in haberine göre; geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen TFF Seçimli Olağan Mali Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesinin ardından yönetim kurulunda da önemli değişiklikler yaşandı. TFF Dış İlişkiler Kurulu Başkanlığına Mehmet Emin Birpınar, Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığına Tacar Çağlar, Etik Kurulu Başkanlığına Rıdvan Gündoğdu ve Kulüp Lisans Kurulu Başkanlığına Mustafa Çattık getirildi.

Mehmet Emin Birpınar, hem Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı hem de TFF Dış İlişkiler Kurulu Başkanı olarak dikkat çekti. Birpınar'ın yanı sıra, danışmanı Haris Pojata da önemli görevlerde bulunuyor. Pojata, Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Müdürü ve Mehmet Emin Birpınar'ın oğlunun şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Birpınar'ın gençlik arkadaşlarından Yusuf Köseoğlu ise Emlak Katılım Bankası'nın İdari Mali İşler Direktörü olarak görev alıyor.

Ayrıca, Mehmet Emin Birpınar'ın eski paylaşımları, özellikle Gezi sürecindeki tweetleri dikkat çekti. Bu paylaşımlar, Birpınar'ın TFF'deki yeni rolünde nasıl bir etki yaratacağı konusunda merak uyandırıyor.

İşte o paylaşımlar…

ekran-goruntusu-2024-08-01-181828-f97y.webp

whatsapp-image-2024-08-01-at-15-nnjg.webp

whatsapp-image-2024-08-01-at-15-ukxl.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.